Istorijat


U kragujevačkom naselju Dragobraća, na adresi Dragobraća bb nalazi se svečana sala Pink. Skoro dve decenije Pink sala je dobro poznato mesto svim Kragujevčanima koji žele najbolji prostor za proslave svojih važnih datuma. Nebrojano mnogo proslava, krštenja, prvih rođendana, punoletstava, najdivnijih i najromantičnijih venčanja proslavljeno je upravo u ovom prekrasnom ambijentu, pa, zašto i vi ne biste proslavili svoje važne datume u Pink sali?


Pogledajte galeriju

Enterijer


Unutrašnjost sale odiše elegancijom i prefinjenošću sa taman pravom dozom romantike. Pogodna za sva vaša slavlja Pink sala u zavisnosti od rasporeda stolova može da ugosti i do 530 gostiju. Prvi rođendani i krštenja sa igraonicom mogu obuhvatiti od 50 do 120 mesta. Baknet stolovi za intimnija i ušuškanija slavlja od 120 do 280 gostiju. Stolovi poređani po principu riblje kosti mogu smestiti i do 390 mesta, dok klasičan raspored obuhvata do 530 mesta. Obezbeđen je parking za 120 mesta.

U našoj sali za vas možemo organizovati veliki niz proslava od onih manjih sa 50 gostiju do onih većih sa 530 gostiju. Venčanja, rođenja, krštenja, prvi ili 18. rođendan naša su specijalnost.

 

Mi ostvarujemo vaše ružičaste snove.

Savršen ambijent sa još savršenijom uslugom učiniće svaku vašu proslavu prijatnom i nezaboravnom. Bogat izbor hrane aranžirane na najlepši mogući naćin i veliki izbor pića prava su oaza svakog gurmanina i ljubitelja dobrog provoda i slavlja.


Krenite u virtuelnu turu kroz Pink salu!


Pratite nas na društvenim mrežama: